Tisztelt Érdeklődő!

A REGISZTRÁCIÓ lezárult, a helyek elfogytak. Kérjük, akik regisztrációkor a saját nevüket adták meg többször, pontosítsák regisztrációjukat a titkoskoncert@balintnatalia.com e-mail címen! (Az ide beérkező leveleket NEM Bálint Natália kapja meg!) Amennyiben ezt nem teszik meg szeptember 1-éig, töröljük a többszörös regisztrációkat, tehát ahány nevet megadtak, annyi főt áll módunkban beengedni! Köszönjük a megértést! A regisztrációról minden esetben visszaigazoló levelet küldünk, 24 órán belül. Ha ezt nem kapják meg, kérjük, jelezzék szintén a fenti címen!

Bálint Natália 2021. szeptember 4-én este 18 órakor (eső esetén másnap, szeptember 5-én vasárnap 18 órakor), egy festői, tóparti magánterületen, Zalaegerszeg külterületén ad exkluzív, élő koncertet. (A terület legjobban autóval közelíthető meg, parkolásra korlátozott számú autó részére van lehetőség.) Közreműködik Kozma Edina hegedű- és Alekszejev Jevgenyij zongoraművész. A műsor első felében komolyabb, a szünet után könnyedebb, de mindenképpen ismert és népszerű darabokat játszanak és énekelnek a művészek. Így mindenki megtalálja a szívének kedves műfajt. A pontos helyszínt a koncert előtti napon küldjük meg e-mailben a regisztrált résztvevőknek. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan adja meg e-mail címét, valamint nevét, telefonszámát és azt is, hogy hányan érkeznének. Ezekre kizárólag a biztonság miatt van szükség, hogy zavartalan legyen a koncert. Szeptember 4. után a résztvevők valamennyi adata megsemmisítésre kerül!

A koncertre a belépés csak regisztrációhoz kötött, belépőjegyet nem értékesítünk. Az esemény költségeit (több százezer forint) Bálint Natália előlegezi meg, és számít az Önök hozzájárulására.  A helyszínen is lesz lehetőség adományozásra, de megköszönjük, ha önkéntes adományaik eljuttatásához inkább az átutalást részesítik előnyben. Közleménybe, kérjük minden esetben a következőt írják: Adomány – titkos koncert 2021

  • PayPal: https://www.paypal.me/balintnatalia
  • REVOLUT Felhasználónév: natliaz5nu
  • Bankszámla: Bálint Natália Boglárka, 16200254-10116340 (MagnetBank)
  • IBAN: Natalia Boglarka Balint, IBAN: DE54 6005 0101 7415 0824 10